Facebook

Beoordelingen van Thai Tuk Tuk Heerhugowaard

Recente recensies van Thai Tuk Tuk Heerhugowaard

5 sterren na 550 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, gewoon echt een feestje

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg tevreden over de bezorging en eten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten en meer dan genoeg

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snel bezorgd, zoals altijd weer top!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijke curry. Wij hadden kip in de war en groenten in de wat. De kip iets minder pittig dus dat was goed. De groenten juist erg pittig en dat was ook prima. Wij komen zeker terug!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar de bezorging duurde echt veeeeel te lang. Jammer....

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het meeste was heerlijk, net als de vorige keer, maar de vorige keer was de gebakken mie te ver door verwarmd en nu de gebakken rijst ook. Hierdoor wordt het een klont met harde stukjes. Jammer

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was echt ruim voldoende. Miste de garnalen in een van de gerechten maar na het checken van de bon blijkbaar zelf een bestel fout gemaakt smaak was evengoed heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is dit netjes bezorgd zonder dat de saus in de hele zak zat maar mijn vriend ervaarde de kip in de war als erg zout en vond wortel in zijn eten wat er anders nooit is zit. Groet marjon groeneveld

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Zaten Thailand kenners aan tafel! Dikke pluim, en keurig op tijd bezorgd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig heerlijk gegeten tot de volgende keer

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en verhouding prijs-kwaliteit is prima! 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om iets minder pittig en de perfecte maaltijd ontvangen. Top

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig op tijd en netjes bezorgd. De gerechten zagen er fris en verzorgd uit. De smaak is aan de "veilige" kant maar zeker lekker. Voor de biefstuk adviseer ik het vlees kleiner te snijden of een iets hogere kwaliteit biefstuk te gebruiken. Deze kritiek is opbouwend bedoeld, want ik bestel hier graag weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en super goede smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Bestelling was iets te laat, maar werd keurig telefonisch op de hoogte gebracht! (Met de sneeuw ook prima te begrijpen)

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was heerlijk alleen was het deze keer niet erg warm meer. Volgende keer gaan we er weer extra van genieten hoor.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse groenten er bij. ruim op tijd geleverd.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eerder bezorgd dan verwacht. Heerlijk. Alleen jammer dat ik geen fooi geld meer heb. Moeten ze toch iets op verzinnen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan veel keus en erg lekker. Zeer vriendelijk personeel en snelle bezorging!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben inmiddels 2 keer besteld en vinden de kwaliteit prima in orde. Bezorging beide keren binnen het uur. Wel vonden we de eerste keer de Tom ka kai echt veel te zoet,..lees ik ook terug in meerdere reviews, dus snel iets mee doen thaituktuk! Verder garnalen met pepers en basilicum erg lekker! Laatste keer de Kabeljauw met 3 currys besteld, maar dit leek geen kabeljauwfilet te zijn,..misschien kabeljauwbuik eerst in bloem gebakken en toen in de saus gedaan? Vonden wij niet zo lekker, beetje glibberig. De saus van de kabeljauw daarentegen was wel weer erg lekker.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig. Bezorging was helaas verkeerd geleverd. Deze was verwisseld met ander adres, waardoor ons bestelde eten laat en koud binnen kwam. Maar tuktuk is gewoon super heerlijk

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd! Was erg lekker! Voor herhaling vatbaar

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, helaas heel weinig weinig groenten. Wij merken heel erg dat er heel veel wisseling zit in de gerechten. Iedere keer als wij bestellen.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht met 1 peper besteld, was mij iets te pittig

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker geven het door aan vrienden

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden ons eten om 17.45 uur. Helaas kregen wij ons eten (twee maaltijden) pas tegen 19.30 uur! Dit vonden wij wel heel erg lang duren. Dat is vervelend.... eten was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel thuisbezorgd

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en keurig op tijd !

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Maaltijd was keurig op tijd bezorgd en lekker warm.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging supersnel en de maaltijd vers, lekker en voldoende voor 2 personen. Gaan we weer doen!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weer heerlijk 👌👌👌

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker maar mijn bakje was open en alle saus was er uit en zat over de hele bestelling

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bijgerechten waren lauw. En de brocolli en wortel in de groente waren zo goed als rauw. Verder was het heerljjk van smaak en ruim voldoende

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Dank en tot snel :)

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we de nummertjes van de bestelling uit de folder gehaald. Nummer 66 komt twee maal voor. We kregen kabeljauw in ......., wat net niet de bedoeling was.😧

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is erg lekker , k mis alleen een mix gerecht op de menu lijst

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!! 👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Sneller bezorgd dan aangegeven

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:45 besteld voor levering 19:15. Helaas pas 19:30 geleverd. De helft was ook koud. Smaak zoals altijd goed.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig. Goede porties, heerlijk van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, keurig op tijd en vriendelijk bezorgd!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, keurig optijd volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen iets te heet voor onze, terwïjl er één pepertje bij stond... Volgen keer maar zonder pepertje bestellen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, blij met de vegan gerechten!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfek

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld gerecht met biefstuk. De biefstuk daar kon je een ruit mee ingooien zo taai en hard. Mijn avondeten...3 blokjes aardappel en 3 stukjes ui, meer groenten zat er niet in....erg jammer, echt een misser..

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste keer bij dit bedrijf. Netjes bezorgd. Was lekker maar niet bijzonder. Noedels vielen erg tegen, dit hebben we veel beter gegeten. Kai prai waan was veel te zoet, glazuur springt van je tanden af. Andere gerechten waren in orde.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel tevreden.De eten was heerlijk, ik zal zeker meer eten bestellen! Bedankt voor de goed service!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Ruim voldoende en lekker. Tot de volgende keer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd!! Vriendelijk, op tijd en vers!! Thanks!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaken en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, goed op smaak en alle ingrediënten in z’n waarde gelaten. Bezorging op tijd en alles nog heet! Aanrader

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en wat was het heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Ook netjes bezorgd, geen lekkage in de tas dit keer. Top!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, maar had wel wat warmer mogen zijn.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed op tijd en goed warm eten ...heerlijk thai.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The guy who delivered our food was so nice . I would rate 10/10 for him. My order got mistaken at first but the lovely staff changed it for me and sent me with extra food which i thought was so nice . When the delivery guy came back he explained why and apologised so nicely. Food was so nice . I would order again and again when i come here from the uk . Thank you for the team.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,, alleen was 1 niet pittig gerecht extreem pittig en een extra pittig gerecht juist helemaal niet..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect gegaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in Nederland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen uitgesproken smaken, leek of alles in één pan gemaakt was. Niet bijzonder lekker en kwaliteit/prijs verhouding klopt dan niet. Zou het niet nog een keer bestellen.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e x op rij , weer heerlijk gegeten.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super maaltijd en heerlijk gegeten. Top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en vers eten, prima bezorging!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Ondanks de afstand HHW-Noord-Scharwoude prima op temperatuur! Voor herhaling vatbaar!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling pas na 2 uur ontvangen. Mail gekregen dat de bezorger onderweg was en pas 35 min daarna werd er bezorgd. Bezorger zei dat hij nog 7 bestellingen had. Uiteraard waren gefrituurde items na zo'n lange tijd in de verpakking slap en lauw geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Gerechten prima op temperatuur. Royale porties. Curry was prima, Tom Kha Kai soep was wel heel erg zoet.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 3 gerechten besteld,2 kip en 1 biefstuk. Nummer 54 besteld en nummer 55 gekregen.....EN (weer) kroepoek besteld en betaald en niet gekregen..... Tot de volgende bestelling.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste Linda, sorry voor de kroepoek . Wat betreft de nummer 54 en 55. We zien op de bon dat u wel nummer 55 had besteld maar in de opmerkingen stond er nummer 54 graag extra pittig.. Vandaar misschien de verwarring. Is er iets de volgende keer wat u niet bevalt of iets vergeten graag ons bellen dan maken wij het direct goed zodat wij het met het team gelijk kunnen recht trekken. Nogmaals ons excuus

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke gerechten. Levering was keurig op aangegeven tijd en nog perfect warm. Misschien wel 1 van de lekkerste en beste thai uit de regio.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, de kinderen vonden het erg jammer dat het drankje van het kindermenu er niet bij zat..

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker 👌

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! En het eten wordt ruim binnen de aangegeven bezorgtijd bezorgd!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwartiertje te laat, met excuses! dit mocht de pret niet drukken. goede verse spullen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw echt enorm lekker gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met goede smaak en een goede portie. De Tom kha kai soep had wel iets pittiger gemogen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en pikant!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk op smaak Mals vlees en groente beetgaar En echt rap aan de deur Ga zo door

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 😋

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zoals altijd en sorry voor de verwarring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker! Niet echt heet qua temperatuur. Prijs/kwaliteit prima. Bezorging redelijk op tijd. Goed op smaak. Voor herhaling vatbaar

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Kai phad kiemau! Had van mij nog wel wat pikanter gemogen, maar de smaak deed me weer denken aan de laatste vakantie in Thailand. Volgende keer weer. Maar dan met wat extra peper 😁 Netjes op tijd bezorgd.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Lekker veel verschillende groentes bij de kabeljauw!!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...gaan we vaker doen!! Uitgebreide keus op een zeer verzorgde website. Nette bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super: altijd staat bestelling op tijd klaar. De gerechten zijn een feestje: super lekker! Vriendelijk personeel. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op de gevraagde tijd bezorgd. Heerlijk gegeten, erg smaakvol, lekker pittig. Tikkie vettig misschien, maar zeker niet zo erg als bij de 'standaard Chinees'.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Wel erg jammer dat de saus uit de bovenste plastic bak gelekt was over alle andere bakken....

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Correcte levering, vriendelijk personeel. Levering prima tijd en binnen de afspraak. Kortom enorm tevreden!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten mooi op tijd bezorgd wij zijn om . veel keuze en allesnetjes warm afgeleverd

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en ruim voldoende. Wel voor de geoefende pepereter

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd zo lekker! Fantastische smaaksensatie 😋

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smaakvol en vers. De gebakken rijst en de noedels zijn niet zo spannend en voegen niet veel toe. Je kunt net zo goed witte rijst bestellen. De pure smaken komen dan beter tot zijn recht en je bordje ziet er veel mooier uit qua kleurcontrast. Ik kom gauw weer eens terug.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond imo van tevoren niet heel duidelijk hoe snel het bezorgen ‘zo snel mogelijk’ zou zijn. Daardoor wilden wij liever afhalen. Kon uiteindelijk wel na een belletje, maar is handiger als die keuze er eerder is. Eten was lekker!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep was ontzettend zoet, er leek heel veel suiker in te zitten wat ik niet lekker vond. Verder was de smaak wel goed. De tofu curry was ook te zoet naar mijn smaak. Het varkensvlees met gember en groenten vonden wij wel lekker. De kipsaté was goed en de satesaus was prima. . Bezorging was vriendelijk.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een vlotte bezorging!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service van Mitta de knapste bezorger ooit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor! Prima verjaardag diner!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd en op tijd bezorgd.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food came really fast, was hot and delicious! Would be happy to see a bit more vegetables but other than that it was perfect as always

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Lekker warm bezorgd en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb eigenlijk niets te melden, want alles was perfect: de kwaliteit van de maaltijden, de aflevering enz.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Bedankt! 🙏

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, portie alleen te klein, dus in verhouding te duur. 26,- voor 2 geregtjes, en echt niet voldoende, de al (te) kleine bakjes ook nog niet vol, jammer

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste Oscar, jammer dat het toch te weinig is. Voor twee personen twee maaltijden moet genoeg zijn. Onze gerechten zijn gebaseerd voor 1 persoon en normaal is iedereen er tevreden over of hebben zelfs nog over. Tsja te duur... wij werken met verse producten en het word vers bereid. Wel fijn dat het u gesmaakt heeft.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten! Alles was warm en bezorging was eerder dan vermeld.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Soms zijn we eerder, soms wat later.. in ieder geval bedankt 🙏

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs genoten van mijn vegan soep en curry, top! Super fijn zoveel veganistische opties, het was overheerlijk!

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dit lezen wij graag! Bedankt 🙏

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed verzorgd en bezorgd.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best foodprocessor in town

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier zeker 2 keer per week. Altijd lekker altijd goed. Heb jullie echt gemist toen jullie vakantie hadden.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt bijna saai, zo goed als dit restaurant presteert. Zeer lekker, snel, betrouwbaar, warm... Zoals altijd.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ik geniet er elke keer weer van.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de bladerdeeghapjes erg olievet. Het gerecht was minder smakelijk dan ik gewend was van Taituktuk. Helaas, volgende keer beter.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten bij Thai tuk tuk. Snel gebracht bij de jachthaven, echt genoten!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Prettige omgang en goede oplossing omtrent een (noten en pinda) allergie. Snellere bezorging dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde dit keer wel erg lang, een uur, voordat het eten er was. Maar de vegetarische schotels waren weer uitstekend van smaak.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker !

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, smaakvol en het zijn flinke maaltijden

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!! Zo vers en fantastisch van smaak, zoals we gewend zijn van jullie, bedankt! Bezorging was 2 minuten later en bood daarvoor excuses aan, erg vriendelijk maar voor 2 minuten natuurlijk niet nodig ☺️

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en het eten was goed en ruim voldoende.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker, alles was echt lekker

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier al meerdere keren besteld en altijd erg tevreden geweest! Bezorging is snel, altijd binnen 3 kwartier en met het eten voelen we ons weer helemaal in thailand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker eten hier! Bakjes zijn genoeg om er twee dagen van te eten, maar dat is alleen maar fijn. Bezorging was snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, dank!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker verse maaltijd!!!! Wat een topbedrijf Ga zo verder!!!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd, met al onze lastige wensen rekening gehouden, en welk gerecht we ook bestellen ... HEERLIJK!!!!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker. En belangrijk voor ons: op tijd!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke levering!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten maken ze hier. Fijn dat het duidelijk is hoe pittig de gerechten zijn. Wij gaan vast vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en ruim voldoende qua porties. Levering was op de afgesproken tijd.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is uitstekend, de nuttigheid d.m.v. pepers is juist aangegeven. De bezorging is niets op aan te merken. Kortom allemaal perfect.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker ! Ik heb ook de thaise basilicum gewaardeerd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten weer en super bezorging. Elke keer een feestjes

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van de bestelde gebakken noedels kregen we witte rijst. We vroegen bezorging door Nick maar er kwam iemand anders en ook nog eens een half uur te laat.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste Ingrid, sorry voor het ongemak van de rijst ipv de noedels. Als u ons erover had geïnformeerd hadden we het gelijk recht getrokken. We hebben u geprobeerd te bellen om te vragen of u uw bestelling echt door Nick wou laten bezorgen. Nick was niet optijd terug en omdat uw bestelling al klaar stond hebben we het door een andere bezorger laten bezorgen anders stond de bestelling nog langer te wachten. Hoop dat het gesmaakt heeft voor de rest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 17min later voor ons geen probleem, eten oke, twijfel voor een volgende bestelling... het

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (zoals altijd). We vonden de levertijd echter deze keer wel erg lang. Om 17.00 besteld met het verzoek om op 18.15 te leveren. Uiteindelijk hebben we het eten om 18.20 in ontvangst genomen. Overigens aangeleverd door een vriendelijke jongen die excuus heeft aangeboden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. We hadden een grote bestelling voor 9 personen maar alles was goed warm en keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten. Wij hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en op tijd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou het niet voor de 2e keer bestellen, prijs kwaliteit verhouding -5

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel er regelmatig, het smaakt heerlijk!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en niet te duur.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op afgesproken tijdstip, lekker eten en goed op temperatuur!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen van Tuk tuk wij hebben heerlijk gegeten. punten ter verbetering: de tom kha kai was te zoet, en mag pittiger, en we misten de verse smaak van thaise kruiden. ook de echte thaise groenten zaten weinig in het groente gerecht

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste Peter, fijn dat het evengoed gesmaakt heeft. Wilt u de soep voortaan pittiger? Zet het in de opmerkingen dan maken we het pittiger voor u. Over de Thaise groentes, die kunnen wij helaas nu moeilijk krijgen. De vliegtuigen met verse Thaise goederen vanaf Thailand naar Nederland vliegen nu minder of niet omdat de meeste vluchten worden gecanceld. En als ze er zijn is het “vechten” om het beetje wat er wel is helaas 😅. Wij hopen op volgende keer Peter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te zout, maar verder prima!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk toppers

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Edg smakelijk, ruime portie. Goed warm.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry was lekker, maar de bijgerechten zagen er niet vers uit. was taai, droog en daardoor niet lekker. Jammer, want de curry zag er dan weer wel goed uit.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, snelle bezorging.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren niet warm en laat geleverd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de vegetarische loempia iets tegenvallen, maar de tahoegetechten waten prima

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste kennismaking met Thai tuk tuk. Het is ons super goed bevallen. De bestelling kwam op tijd, was nog goed warm en de gerechten waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk. Beetje meer groenten hou ik overigens wel van :)

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeer smaakvol, vooral de garnalen in curry, voldoende porties, op tijd geleverd. We bestellen graag nog eens!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker gegeten. Bezorging prima. Coronaregels goed in acht genomen. Punctueel, ongeveer klokslag besteltijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en vlotte bezorging!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai van Heerhugowaard, prima op smaak, veel verse groente en mooie portie.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘S middags al besteld voor bezorging om 18:00. Eten werd stipt op tijd bezorgd en was nog flink warm. Heeft zeer goed gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle service.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijke site, keurig op afgesproken tijd thuis gebracht, heerlijk gegeten

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk met een snelle levering in Alkmaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten De bezorging was precies op afgesproken tijd Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het lekkerste eten wat er is!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, nog goed warm en de gerechten waren allemaal heerlijk.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai Tuk Tuk. Gister 4 dingen bij jullie besteld en 3 daarvan waren lekker. Echter in de salade Som tam pokpok (11) zat veel teveel knoflook. Pittig wisten we vantevoren (3 pepers) maar over de grote hoeveelheid knoflook staat niets. We hebben het weg moeten gooien. Was het knoflookpoeder, want stukjes of teentjes hebben we niet gezien? Normaal voor dit gerecht of ongelukje?

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste Roel, in de somtam salade gaat inderdaad 3 teentjes knoflook in samen met de pepers. Dat stampen we fijn in een vijzel. Daardoor kon u niet zien of er knoflook in zit, wij gebruiken geen knoflookpoeder. Jammer dat u het heeft weggegooid. Wij adviseren altijd onze klanten om gelijk contact met ons op te nemen als er iets niet bevalt zodat wij het dezelfde dag nog kunnen rechttrekken. Wel goed om te lezen dat de rest smaakte! Wilt u in de toekomst toch nog de salade proberen? U kunt in de opmerkingen “minder knoflook” plaatsen en wij zullen er op letten.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Gister was de portie alleen erg aan de kleine kant. Verder altijd top!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer top geregeld. We gingen overwerken en het eten was op tijd en weer heerlijk

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet meer zoals het was😥😥 de smaak is weg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker als altijd! Perfect op tijd en vriendelijke service. Zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Briljant!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrokken om 19:06, aangegeven 19:15 aankomst 19:36. Op onze bestelling is druk uitgeoefend waardoor alle bakjes ingedeukt waren en alles onder het vocht van de gerechten zat. Het eten was voor de rest prima en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en voor een zondagavond redelijk optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, lekker, lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk: lekker, warm, snel geleverd.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en warm eten en altijd stipt op tijd met bezorgen.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker eten!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, boven verwachting. Dit gaan wij vaker proberen. De geuren en smaak bracht ons weer terug naar Thailand.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

suoer goed eten! prima prijs/kwaliteit. jammer dat ze niet in Heiloo bezorgen, maar is het aanrijden zeker waard..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij vonden het eten heerlijk en het werd op de afgesproken tijd goed warm afgeleverd

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en conform aangegeven wachttijd

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom fantastisch. De curry (groen) was echter dermate pittig dat ik me afvraag of dit de bedoeling was. Normaal gesproken is deze milder.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister bestelling geplaatst. Super service inclusief een persoonlijk berichtje er bij kunnen doen . Bedankt !

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker en ook met onze extra wensen was rekening gehouden.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor mij is dit een (afhaal)restaurant wat elke stad/drop zou moeten hebben. Aardig personeel, maar voornamelijk fantastisch eten. Als je gaat kijken naar de ingrediënten, zou je zowel denken dat je dit zelf thuis ook kan maken, maar helaas is dat niet mogelijk (of je moet een Thaise vrouw hebben). Het smaakt zo goed, en is nog redelijk 'gezond' (in tegenstelling tot heel veel andere bezorggerechten) ook, dat dit een eerlijk, heerlijke en fantastisch restaurant is om je eten te halen.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, maar de saus van beide gerechten leek meer op bouilon. De gebakken noedels waren één grote klont. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en super lekker..

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord GENIAAL!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere groene curry

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed eten! Alles vers en lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna twee uur wachten op het eten was het gelukkig wel waard, erg lekker! Maar probeer wat aan de bezorgtijd te doen want dit is niet leuk.meer.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer eens heerlijk! Wij smullen er elke keer weer zo ontzettend van. De bakjes worden nog net niet uitgelikt...! Veelal vraag ik ook om een kleine aanpassing (ivm reactie op rauwe ui) en dit wordt altijd prima aangepast en opgelost. See you next time!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, ik was er eerder dan verwacht om het op te halen en het was verbazingwekkend snel klaar. Geweldig! De pad thai was verder heerlijk qua smaak, het enige minpuntje is dat het in veel te veel olie was gebakken en hierdoor vrij vet was. Eerder eten gehaald en dat was allemaal prima! ;))

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Keurig volgens afspraak op tijd bezorgd.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima. Heerlijk en volop gegeten! Kon niet op op een avond. Dus nog overgehouden voor volgende dag! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed gevulde bakjes!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk & fantastische kipsaté.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op tijd klaar en was zoals altijd weer super lekker!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten bij Tuk Tuk Thai! Wij bestellen vaker bij hun en zijn altijd tevreden.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was Super! Alleen de gebakken rijst, en noedels vonden wij klef. Veel Thais gegeten , maar dan is de rijst heerlijk krokant, en de noedels ook, jammer. De bestelling was perfect !

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed maar ik vond er erg weinig groente in zitten. De saus (als je dat zo noemen mag) vind ik lekkerder als het wat dikker is en lekker aan je vlees en groente blijft plakken.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig, maar de afgelopen tijd wordt de salade steeds minder qua ingrediënten. Gisteren zaten er geen tomaten in en een kleine hoeveelheid sla terwijl een salade al duur genoeg is. Daarnaast zat er in de soep onopgeloste palmsuiker.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste, het spijt ons zeer dat uw salade niet naar wens was. hier zullen wij op letten. In de soep zit geen palmsuiker dus die kunt u ook niet gevonden hebben. Er zit wel chilli in olie curry in de soep, dat dient u te roeren door de soep heen alvorens te eten. Hoop dat het evengoed heeft gesmaakt.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Alleen de bezorgtijd was nu erg lang... Mss idee om voordat de bestelling wordt geplaatst de geschatte bezorgtijd te vermelden ipv achteraf als er al besteld is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Topservice en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, dubbel geniet: vanavond en morgenochtend op de WC zeggen de Zwitsers hierzo.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, perfect en meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was sneller bezorgd dan voorspeld. En de maaltijd was warm genoeg om te eten. En het bestelde was ook nog eens lekker.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut nauwkeurig bezorgd, goed warm en heel erg lekker.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en op tijd bezorgd. Niet het goedkoopste eten wat er is, maar goed gevuld en lekker

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super lekker en dit keer weer!!! Hele lekkere rijst ook gewoon de normale niet zo droog en smakeloos als bij de Chinees.... biefstuk is altijd lekker mals nooit verkeerd gebakken of verbrand of te hard.. zit genoeg in ook en netjes verpakt ook zonder lekkages, aardige bezorging ect echt top.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

¨het eten was top en snel geleverd wat ze zeggen

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben het eten afgehaald; het is goed bevallen! De kabeljauw in oestersaus met gewokte groente en gebakken rijst!!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd bezorgd, en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 17:30, bericht om 19:00! Dat het eten er aan zit te komen. Maar daarvoor had ik al gebeld en was het eten rond 18:30 bezorgd. De salade bestond voor bijna de helft uit ui. Ik begrijp dat er wat ui in hoort, maar dit was gewoon teveel

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld maar de hoeveelheid groenten in het gerecht wordt steeds minder en de bezorgtijd langer.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potverdikkie lekker jonge

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voedsel, chauffeur belde netjes dat hij later was i.v.m. verkeersopstopping.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg tevreden, nu viel het tegen, weinig groente en een verkeerd gerecht geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen maandag massaman curry besteld en 4 loempia’s. De aardappels in de massaman curry waren niet gaar en nog hard, waardoor we geen volwaardige maaltijd hadden. Na dit telefonisch te hebben gemeld, word er alleen excuus aangeboden en gezegd dat ze er op zullen letten. Tsjahh hier koop je natuurlijk niks voor. Slecht service....

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste Merel, zoals telefonisch is besproken kunnen we er helaas niets meer aan doen dan een excuus. Als u ons meteen had gebeld en niet de volgende dag hadden we het kunnen verhelpen. Dit doen wij zodat we het gerecht dat niet goed is meteen kunnen wisselen met een gerecht dat wel goed is. De dag erna gaat dat niet meer. Nogmaals ons excuus en we letten erop.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten potverdikkie

Reactie van Thai Tuk Tuk:Bedankt Peter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten helemaal top ! Snelle bezorging. Beste Thai in de omgeving wollah

Reactie van Thai Tuk Tuk:Zeg het voort Boris! Bedankt

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.....!!

Reactie van Thai Tuk Tuk:Zoals het zou moeten zijn ;)!

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Thai Tuk Tuk:Kort maar krachtig!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de Plaa keng khew waan (+Witte rijst) besteld. Hier was ik niet helemaal tevreden over. Op de site staat niet dat de vis gebakken wordt. Maar ik kreeg wel gebakken vis. De vis was in een dikke laag beslag gebakken en smaakte klef. Dus kort samen gevat: - gerecht verkeerd vermeld op de site of ik had een verkeerd gerecht gekregen - te dikke beslag op de vis waardoor het klef werd. -nauwelijks vis. Eigenlijk meer beslag dan vis. De kip Masaman was wel lekker!!

Reactie van Thai Tuk Tuk:Beste Sandy, jammer dat het kabeljauw gerecht u niet beviel. We gebruiken sinds kort een nieuw recept voor de kabeljauw en deze zal niet meer zo “dik” zijn. We hebben aan uw mening gedacht. Misschien voor de volgende x opnieuw proberen? Gelukkig smaakte de Masaman kip u goed! Ons excuus en tot de volgende x?

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede variëteit!

Reactie van Thai Tuk Tuk:Daar houden we van!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Tuk Tuk:Bedankt!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Tuk Tuk:Bedankt!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Tuk Tuk:Bedankt!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is voortreffelijk Alleen jammer dat de koude salade op de warme maaltijd wordt gestapeld, de salade was warm??

Reactie van Thai Tuk Tuk:Fijn dat het allemaal gesmaakt heeft. Jammer dat de salade warm was. We maken onze salades vers dus koken we eerst het vlees/vis waardoor het soms nog lauw is. Maar het had eigenlijk apart verpakt moeten worden. Sorry!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en goed heet

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde op mijn bestelling na. Ik had een maaltijd met cashewnoten en een met zoetzure saus. Er kwamen twee maaltijden zoetzure saus. Jammer.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd. Keurige vriendelijke bezorging.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg weer heerlijk?

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd, warm, vers en lekker dus twee Keer de volle sterren.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Voor 7 personen besteld allemaal wat anders en alles was warm bezorgd! Zelfs nog veel over voor de dag er na! Smaakte net zo lekker! Zeker een aanrader!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De garnalen gebakken in knoflook met pepersaus was heerlijk! De bestelling was bijna compleet, alleen de kroepoek ontbrak, maar dat mocht de eetvreugde niet drukken!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heel lekker

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal en bestel hier regelmatig ! Waar voor je geld ! Goede service en overheerlijk eten !

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkerrrrr weer! Gevraagd om een extra pittige kip in de war en heb deze ook gekregen. heerlijk! kwaliteit is altijd goed tot uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top. Ik werd gebeld dat het door drukte iets langer ging duren. Maar uiteindelijk waren ze er toch op de voorgestelde tijd, extra fijn. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk....maarrr niet wat ik besteld had. Op de bon en in de mail stond het juiste in het zakje zat het verkeerde. Gelukkig is de kwaliteit van alles goed en was het ok. Het was iets minder dan wat ik wilde eten. Maar ik vond het ook kwalitatief goed eten. Meestal gaat het goed hoor trouwens.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Aha! Dat klopte er belden iemand al op dat ie een verkeerd gerecht had. Dus helaas waren die van jullie omgeruild :(. Belt u ons de volgende keer? Dan kunnen we dat direct oplossen. Wij nemen nog contact met u op want dit is natuurlijk niet de bedoeling.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken rijst was slap. Dish te vet. Ik had er de hele avond last van. Ik kom niet meer terug

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!! Zoals altijd topper zeker aan te raden

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dit lezen we graag!

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen met te leveren tijd 18.15. We bestellen ruim op tojd, dan kan alles ontspannen verlopen. Om 17.30 staat de bezorger voor de deur. Pas 1 van ons is thuis. Volgens de bezorger niet erg, we kunnen het ook opwarmen.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dat was inderdaad niet de bedoeling. Helaas zien we bij uw bestelling dat u wel voor zsm had besteld. Belt u ons de volgende x om er zeker van te zijn of u met een tijd heeft besteld dan kunnen we daar rekening mee houden.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vegetarische diner (tahoe rode curry met gebakken rijs) was weer overheerlijk. Dit is ons favo bestelrestaurant in Heerhugowaard.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Bedankt ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om om 17:30 te leveren en het werd een paar minuutjes later. Maar het was nog warm en super lekker. Absoluut een aanrader :)

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dank u wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en niet slecht. Verbetertips, smaak was goed, temperatuur van maaltijd was te laag. Gebakken rijst iets opkleuren (groente) Ruim op tijd besteld, toch nog 15 minuten later als opgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten?

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en prima service

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal erg lekker en keurig op tijd volgens afspraak bezorgd

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer is het lekker. Altijd op tijd bezorgd, warm, door vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de gerechten erg lekker! Ook erg tevreden over het formaat van de porties.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vertrouw buitenlandse (Chinese) eettentjes nooit, ik kijk te vaak smaakpolitie. Van TukTuk weet ik er een Hollander in staat en dat het super schoon is. Het eten is zo lekker en op de website staat heel duidelijk per gerecht wat er in zit. Daarnaast is de bezorging ook supersnel. Hier ga ik zeker heel vaak bestellen.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging duurt ruim 50 minuten. Het eten is lekker. Gebakken rijst was niet speciaal. Betaald er wel voor. Had meer ei en groente erdoor heen verwacht. Mijn eigen verwachting. het vlees was erg lekker, de saus waar het in zat erg waterig. Wel de juiste smaak. kroepoek netjes in een dichte zak. Het zat goed verpakt waardoor het eten ook warm was. Bedankt voor het eten.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was WEER heerlijk, wij hebben ons adresje wel gevonden wat een zalige maaltijden maken ze hier.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst Thais besteld. Het eten was overheerlijk. Levering was precies op de afgesproken tijd. Wij weten waar we de volgende keer weer eten gaan bestellen.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Bedankt voor deze recensie. Tot de volgende keer!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker gegeten. Bezorging super,alles netjes verzorgd.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dank u wel :-)!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer als je op bestelling zet 16.45 en eten pas 17.05 er is daar gaat je pauze:(

Reactie van Thai Tuk Tuk:Wat balen! We hadden wel je bestelling veranderd naar 17:00 uur. Omdat we 16:45 niet zouden redden. Heb je wel een melding daarover gehad? Zet het volgende keer in de opmerkingen dat je pauze heb zorgen we dat het optijd aankomt! Onze excuses.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker van smaak en vers

Reactie van Thai Tuk Tuk:En daar is niks aan gelogen ????!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Top

Reactie van Thai Tuk Tuk:Top!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker,maar niet zo warm helaas.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Niet zo warm.. Helaas onze fout, excuus. Zet het de volgende x in de opmerkingen, dan letten we er extra op.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en top service! Super snel bezorgd ook ? lieve meid die de bezorging kwam brengen!

Reactie van Thai Tuk Tuk:Daar doen we het voor. Onze bezorgers en koks zijn ook zulke toppers!

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dat zien we graag, tot de volgende keer? :-)

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt nog steeds super. Nu besteld via de eigen website en ging perfect.

Reactie van Thai Tuk Tuk:En daar zijn we blij mee. Top!

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; heerlijk?

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dat lezen/horen we graag :-)!

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Ben niet anders van jullie gewend.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het niet lekker. Ik had gebakken rijst besteld maar dit was aangebrande rijst. Dat haalde het hele gerecht naar beneden. Tweede keer nu achter elkaar dat de bestelling hier tegen viel. Ik ga het niet meer proberen.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak van de gerechten waren heerlijk. Alleen de ‘deeglaag’ om de kabeljauw was te dik, beetje zonde. Voor de rest heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, en het eten was heerlijk

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superrrr! !!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

SUPER LEKKER GEGETEN!!!!! TOP We zijn erg blij met zo'n lekker Thai restaurant . Heel vriendelijke bediening !! Dit is net zo belangrijk als goed eten.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel het een beetje tegen. Ik had kabeljauw dus ik dacht gewoon puur kabeljauw maar het was een soort gepaneerde gebakken versie. Niet zo mijn ding. Ook wat te heet allemaal terwijl ik best van pittig hou. Helaas. Niet voor herhaling vatbaar voor mij.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is uitstekend ! Bezorging prima optijd ?? Goede service , bedankt !!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd geleverd en heerlijk eten wij vonden alleen de sate een beetje flauw had voor ons wel iets pittiger gemogen maar dat is een kwestie van smaak

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect. Verschillende gerechten besteld en allemaal heerlijk en goede porties. Keurig verzorgd, precies op tijd zoals afgesproken. De beste Thai in de regio dus daar willen we best een stukje voor rijden aangezien we net buiten hun bezorggebied wonen. Toppie!!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Goed warm smakelijk en supersnel afgeleverd. Binnen een kwartier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima service, heerlijk eten!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten en zeer goed op smaak

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top service

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In Thailand was het veel lekkerder.......

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie zou de levering na 1,5 uur zijn. Bij telefonisch overleg werd een deze gehalveerd tot binnen 3 kwartier, uiteindelijk werd de origineel opgegeven levertijd nog overschreden.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker warm en super van smaak.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste Thai die ik ken. En strak op tijd.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgaande 2x prima, laatste keer erg matig. Eten niet warm maar lauw en de peppertjes die gegeven worden in de menu's kunnen wel worden weggelaten want dat was geheel niet tersprake.

Reactie van Thai Tuk Tuk:Jammer dat het u deze keer niet smaakte en lauw was onze excuses daarvoor. Echter onze pepertjes staan alleen aangegeven bij de door u bestelde Moe Phaneang. Meningen verschillen daarover, sommige vinden het te pittig sommige totaal niet. Neem volgende keer iets met 2** en zet het in de opmerkingen dan letten we erop dat het de volgende keer heet, warm en pittig aankomt!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Tuk Tuk: Dat horen we graag!

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Hmm alle saus zat in de tas ipv het bakje

Reactie van Thai Tuk Tuk:Dat is niet bedoeling. Al gebeurt het in de toekomst, even een belletje dan komen we het omruilen. Zet de volgende keer het in de opmerking dan letten we er extra op!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, en super snel bezorgd, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Thaise smaken. De Thom kha kai is iets te zoet, verder lekker. Kai phad kaprau was echt goed De witte rijst was helaas te zacht geworden en wat smaakloos. Verder de betere Thai smaken die ik heb ervaren

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kroepoek die bij de vorige bestelling was vergeten, zat er zoals beloofd nu we bij. Eten is verder heerlijk.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke Thai, voor herhaling vatbaar.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid ruim voldoende. Wel erg zout.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en smaakt voortreffelijk. Echt een aanrader!

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij tuktuk en ben ook echt een tevreden klant. Het enige minpuntje is dat de noedels eigenlijk altijd als een hard blok aankomen. Ik denk kwestie van teveel noedels in een te klein bakje. Dus bestel ik dat niet meer. Nu zat het in mijn soep, tenminste dat dacht ik. Het zat als een keiharde bal in een apart bakje en ik moest het zelf in de bouillon doen. Dat ging dus mis. Teveel bouillon in een te kleine bak. Noedelbal erbij en alles stroomde over. Maarrrr!!! De smaak is zoals altijd echt heel goed! Ik blijf klant en bestel gewoon andere producten. Die zijn namelijk bijzonder goed en lekker!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima, maar schrijf op de bakjes wat erin zit. Zo is het een chaos.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was precies volgens de aangegeven tijd. We gaan hier zeker vaker bestellen. Heerlijk!!

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer top zoals altijd!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd..alleen het mailtje had aangegeven dat er een uur later geleverd zou zijn en dus was nog niet iedereen aanwezig..beetje jammer. Voor mijzelf was de groene curry te heet en te waterig..persoonlijke smaak....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat anders geprobeerd, maar was geen succes, beetje flauwe hap, masaman kip curry

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Veel keuze en snelle levering!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bezorging was 1 bakje vergeten, maar na een telefoontjes stond hij weer snel voor de deur. Prima afgehandeld en zeer lekker gegeten voor een leuke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Maaltijden heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te zout naar m’n smaak maar nog steeds m’n favoriet

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel wel vaker, maar vandaag was het SUPER, erg lekker! wel even medelijden met de bezorger, door dit vieze weer toch nog op tijd leveren!

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt voortreffelijk. Echt heerlijk en het ziet er verzorgd uit. Het eten wordt goed warm bezorgd en de tijd van bezorging krijg je keurig via de mail aangegeven. Zeker voor herhaling vatbaar

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favo Thai Altijd superbezorging Krijg bericht dat eten onderweg terwijl Ik zot eten, zo snel

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de aangegeven tijd en het eten was weer perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima nog op temperatuur/goed heet na bezorgen. Ik woon kleine 10 minuten van Thai tuktuk. Ja goed tevreden.

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd dik in orde.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles ruim optijd en prima eten voor een goede prijs

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40 minuten later dan de opgegeven tijd terwijl ik ruim een uur van tevoren bestelde. Geen excuses van de bezorger. Het was dan ook wel erg slecht weer. Eten goed en gelukkig warm!

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooi op tijd , lekker warm.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, goed warm en heerlijk van smaak. Aanradertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goed eten! Gewoon Top. Echte aanrader voor heerlijk Thais eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,bedankt!

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! echt Thai's! Vooral de rode curry is goed

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekkerste eten wat Ik Tilden heb alten bezorgen echt top

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten super vers maar portie aan de kleine kant

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Snel geleverd. Goede temperatuur. Zeer tevreden.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zelfs kroepoek nageleverd. Heerlijk gegeten!

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker de rijst en de bami al had ik liever witte bami maar dat is puur voorkeur de bami was prima en de beef met curry ook de telefonische service en het geduld ondanks de drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 star, Ik vind goed, te snell er!

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goed verzorgd AANRADER

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een briljante nieuwe ontdekking! we hebben heerlijk gegeten, alle 3 de gerechten waren even lekker en echt Thais. En ze bezorgen in Bergen, heel fijn! Op naar de volgende bestelling!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, elke keer weer! Het is vers, goed gekruid, niet te vet, en precies goede porties. We bestellen elke keer te veel omdat we niet kunnen kiezen. Maar alles gaat op! (Plof)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Op tijd, warm en heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel en goed warm. Bedankt!

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen verliep goed, eten was goed warm. Was ook lekker. 4 gerechten geprobeerd, sommige gerechten leken qua smaak wel erg op elkaar maar omdat ze erg lekker waren, was dat geen probleem.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smullen met het eten van Thai Tuk Tuk. De vegetarische salade en de vegetarische champignon-kokossoep zijn echt niet te versmaden. Zo fijn dat ze ook in Alkmaar bezorgen!

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd en smaakte heerlijk

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was het heerlijk genieten. Blij met dit adresje. Kids zijn er ook dol op. Goede porties!!!

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer!

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker heerlijk gegeten Aanrader

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Weer heerlijk gegeten

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals eigenlijk altijd SUPER! snelle aflevering, meer dan voldoende en goede kwaliteit, aanrader!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Duurde wel lang voor het werd bezorgd .. maar dat was ik weer snel vergeten door de leuke bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet van toepassing omdat onze regio niet binnen bezorggebied ligt. Maar ik rij graag even naar Heerhugowaard voor super goed Thai eten. Altijd alles perfect!! Dank je wel Tuk Tuk, ga zo door. Tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer.. en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede smaak en rijk gevuld met verse groenten en in ons geval kip en garnalen. Bezorgtijd was ook top, 45 min. Dank voor deze heerlijke maaltijd!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk ! En fijn dat de pepermuntjes weer terug zijn ?

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten waren super lekker. Jammer de paypaya salade valt vandaag erg tegen. Vriendelijk bezorgen.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de beste Thai

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse maaltijden met de juiste hoeveelheden!, relatief snel bezorgd en nog warm en lekker pittig ook. Top!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Zoals ALTIJd !

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, bedankt! Bezorgtijd ruim 3 kwartier, vandaar 4 sterren.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, goede porties (voor ons zelfs voor 2 dagen) en van prima kwaliteit. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestelde en betaalde kroepoek er niet bij zat! Verder was e bestelling op rijd eten was gewoon lekker, niet wat ik verwacht had.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, zoals ik dat in Thailand ook kreeg! Echt een top service, het is veel, snel en lekker!

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed Altijd snel

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal fantastisch super lekker

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten met verse ingrediënten, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker alleen jammer dat ze de kroepoek waren vergeten maar die krijg ik de volgende keer

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk eten!

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heeeeeeelijk! Fijn dat de allergenen nu ook vermeld worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets minder zout zou wel lekker zijn, maar verder erg lekker hoor, lekker veel verse gember er in! en.. Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pad thai was smakelijk. Miste de pinda''s. Inktvis met peper ook lekker. De groene curry was ook lekker, ik miste alleen Thaise aubergine of iets in die trant. Ben niet zo'n fan van komkommer in curry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en weer dik tevreden. Mooi op tijd en het eten was weer verrukkelijk.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en superbezorging Beste Thai in omstreken

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top goed warm, voor naar alkmaar te laten bezorgen., voor wat je. Bestel super gevulde bakjes en super lekker.!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en omdat het ietsje later werd bezorgd, werden we eerst netjes opgebeld. Top!

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd en goed warm. Onze favoriet is de kip, met knoflook en peper mmmh echte aanrader.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is altijd prima in orde. Ik vond de gerechten dit keer te koud en de cashewnoten waren zwart gebakken. Vond dit keer daarom een stuk minder!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker eten.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede service en super eten...

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en prima levering!

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies optijd bezorgd.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot op vandaag eigenlijk alleen maar goede ervaringen gehad, vandaag lang gewacht op bijna koud eten. Jammer!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer fantastisch!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snelle service

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch! Je waant je even in Thailand. Pure gerechten, smaakvol en super vers!

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zelfs de witte rijst is bijzonder lekker, het smaakt precies zoals in Thailand!

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, dit is echt genieten! De smaken en geuren zijn werkelijk waar heerlijk, keer op keer. Ik had besteld om 14:00 voor 19:00, dan vind ik het jammer dat ik een kwartier moet wachten.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer snel en als was heerlijk kan niet beter top

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers weer heerlijk gegeten

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen 3 kwartier (op zondag) geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was langer dan normaal, maar werd daarover keurig gebeld, aan de deur ook nog eens duizend excuses... Eten was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd later bezorgd dan aangegeven. Hebben mij daar netjes telefonisch over ingelicht en een drankje aangeboden. Het vlees was aan de droge kant, de bami één klont en de nasi was kale rijst met een kleurtje. Heb eerder bij hun besteld en toen was de smaak en kwaliteit beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen de snacks waren niet zo warm meer. Bezorging meer dan een uur ben ik niet van jullie gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op het doorgegeven tijdstip. Eten was goed warm ondanks dat de bezorger even onderweg was. Het eten zelf was erg lekker, alhoewel de soep iets te zoet naar onze smaak was.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 1 uur en kwartier wachten op de maandagavond, duurde te lang. Jongen van de bezorging was aardig, kon er ook niks aan doen. Eten was heerlijk.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekker eten

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar iets te zout naar mijn smaak. Snel en vriendwlijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed te eten. Niet bijzonder het was niet wat wij van Thai s gewent zijn niet bijster veel en naar verhouding erg duur.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en echt Thais eten!

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk altijd.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en precies op afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk ! echt een aanrader en goed verzorgd.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker gekruid, met echte verse kruiden, voor echte Thaise smaken.

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de groene kerrie was wat te dun en kan scherper en de gebakken rijst moet droger, vandaar de 9 in plaats van de 10 .

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd!

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens de heerlijke maaltijd kreeg ik bericht dat bestelling onderweg was, aan de statusupdate nog even aandacht schenken????

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel wekelijks bij jullie en altijd top

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker zoals altijd

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel bezorgd

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was OK, maar wel heel erg zout (kip Kra Tiam), sate was prima!

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, chapeau en petje af.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, alleen jammer van de kroepoek.

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de kroepoek er niet bij zat,wel besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten weer, ze belden zelfs eerst of het de vorige keer goed was, want dan maakten ze het weer precies zo! :-)

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk eten, snel bezorgd TOP!

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gaan we vaker doen en leuk met de kortings code

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse!????

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top !

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna goed.. Iets minder zout en het is prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maaltijden. Voldeed helemaal aan verwachting. Mag wel iets beter worden ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het was op tijd bezorgd.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer ontzettend lekker. Goed warm en goed gekruid. We hadden kip knoflook/peper en kip id war met gebakken rijst, een aanrader voor iedereen.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en altijd vers. Werkelijkwaar genieten!

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hebben heerlijk gegeten met ze alle

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Altijd snel bezorgd ! Tempratuur goed ! Kwaliteit super !

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en smaakvol. Was goed op temperatuur. Het is voor herhaling vatbaar.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel bij jullie weekelijks. Snelle bezorging en leuke mensen. Het eten vind ik nmr 1 in hhw van alle bezorgdiensten.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Bestelling binnen 40 min. gebracht op zaterdagavond, goede kwaliteit en vriendelijke bezorger.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten , snelle bezorging !

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating